NAJLJEPŠE ŽELJE

Redakcija "Dnevnog avaza" želi vam sretnu i uspješnu Novu 2022. godinu!

Zajedno smo se radovali uspjesima u svim sferama, sportskim, kinematografskim, posebno onim malim svakodnevnim pobjedama, ali smo i tugovali s vama, jer smo ostali bez mnogo dragih ljudi, koji su na svoj način obilježili vaše i naše živote

Redakcija "Dnevnog avaza": Svojim posjetama u protekloj godini ste pokazali da cijenite naš rad i hvala vam od srca na tome. Arhiv

Piše: Redakcija

1.1.2022

Redakcija "Dnevnog avaza", najutjecajnijeg medija u Bosni i Hercegovini, svim građanima BiH, Bosancima i Hercegovcima u dijaspori, kao i našim prijateljima iz regiona i cijelog svijeta želi uspješnu i sretnu Novu 2022. godinu.

Svojim posjetama u protekloj godini ste pokazali da cijenite naš rad i hvala vam od srca na tome. Iskreno se nadamo da ćete ostati s nama i u ovoj godini.

Za vas smo otkrivali afere, izvještavali s lica mjesta o gorućim problemima koje muče naše društvo, ali vam donosili i najljepše priče iz svih krajeva svijeta. Zajedno smo se radovali uspjesima u svim sferama, sportskim, kinematografskim, posebno onim malim svakodnevnim pobjedama, ali smo i tugovali s vama, jer u godini iza nas smo ostali bez mnogo dragih ljudi, koji su na svoj način obilježili vaše i naše živote.

Ovo je bila još jedna godina koju je, između ostalog, obilježila i pandemija koronavirusa. Nadamo se da ćemo svi zajedno tokom 2022. napokon "prodisati punim plućima".  

Nadamo se da će u 2021. ostati sve ono loše, a da će ova zasjati u punom sjaju kako biste vi, a i mi zajedno s vama bili prije svega zdravi, sretni, uspješni i da širimo ljubav.

Čitajte nas i ubuduće, sugerirajte, kritizirajte, jer mi smo tu zbog vas kako biste uvijek bili pravovremeno i tačno informirani.

Redakcija "Dnevnog avaza" još jednom želi vam sretnu i uspješnu 2022. godinu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.