HEŠTEG #ZNAMBOSANSKI

Nakon što su američke zvijezde spomenule bosanski jezik: Majli Sajrus začepila usta nacionalistima u komšiluku

SNSD ekipa se toliko trudi da negira bosanski jezik, između ostalog demonstrirajući to i na djeci povratnika u entitet RS. I onda se dese Kardashianke, "Helikopter" i Majli Sajrus, jedan je od komentara na Twitteru

Piše: N. Aj.

1.1.2022

Nakon što je Pit Dejvidson (Pete Davidson) komičar i novi dečko Kim Kardašijan (Kardashian) povodom Nove godine snimio je video u kojem govori o odlukama koje će sprovesti u djelo tokom nove 2022. godine te spomenuo bosanski jezik, zajedno s Majli Sajrus (Miley Cyrus), koja je svojim moćnim glasom upotpunila video, na Twitteru se počeo koristiti i hešteg #znambosanski.

Podsjećamo, Dejvidson u videu kaže: 

- Naučit ću novi jezik i to neki težak. Kao bosanski. Ko dovraga zna bosanski.

Potom je u kadru Majli Sajrus koja je na bosanskom otpjevala:

- Znam bosanski.

Jedna od objava na Twitteru sa heštegom #znambosanski. Printscreen

Na Twitteru se mogu pronaći brojni zanimljivi komentari na ovu temu, a preovladavaju oni koji tvrde da su američke zvijezde samo dokazale da bosanski jezik postoji iako ga neki već dugo pokušavaju spočitavati.

-

Jedna od objava na Twitteru sa heštegom #znambosanski. Printscreen

Drugi korisnik na Twitteru je napisao "Miley Cyrus za ambasadoricu BiH u SAD! Satraše se negirajući bosanski jezik, na kraju ih uništi osoba za koju sumnjam da zna na karti naći BiH", a treći "Da mi je neko rekao da će Miley Cirus začepiti usta nacionalistima u komšiluku, ne bih mu vjerovao".

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.