FAKULTET SPORTA

Studenti u sarajevskoj Vijećnici izveli plesni performans na temu Netflixove serije "La casa de Papel"

Još jedna sjajna generacija mladih, kreativnih, pametnih, studenata Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja, napisala je profesorica Šebić na Facebooku

Piše: N. Aj.

18.1.2022

Performans na temu "La Casa de Papel" - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Studenti pete godine Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu (FASTO) na predmetu Ples i ritmička gimnastika pod vodstvom profesorice Lejle Šebić i saradnice Amile Hodžić izveli su posebni plesni performans u Vijećnici u Sarajevu, koji su snimili.

Odjeveni u "uniforme" kakve nose junaci Netflixove megapopularne serije "La Casa de Papel", studenti i studentice su upravo tu temu izabrali i plesom pokušali dočarati.


- Još jedna sjajna generacija mladih, kreativnih, pametnih, studenata Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja. Zadovoljstvo mi je biti njihova profesorica i raditi s njima. Sigurna sam da će biti odlični pedagozi koji će djeci, svojim budućim učenicima omogućiti sretno djetinjstvo i pravilan rast i razvoj. Bravo - napisala je Šebić na Facebooku.


Ples na temu iz Netflixove serije koja je zaludila svijet "La casa de Papel" prikazan je na BHTV-u u ponedjeljak, 17. januara, u okviru emisije INBOX.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.