FAKULTET SPORTA

Studenti u sarajevskoj Vijećnici izveli plesni performans na temu Netflixove serije "La casa de Papel"

Još jedna sjajna generacija mladih, kreativnih, pametnih, studenata Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja, napisala je profesorica Šebić na Facebooku

N. Aj.

Studenti pete godine Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu (FASTO) na predmetu Ples i ritmička gimnastika pod vodstvom profesorice Lejle Šebić i saradnice Amile Hodžić izveli su posebni plesni performans u Vijećnici u Sarajevu, koji su snimili.

Odjeveni u "uniforme" kakve nose junaci Netflixove megapopularne serije "La Casa de Papel", studenti i studentice su upravo tu temu izabrali i plesom pokušali dočarati.

- Još jedna sjajna generacija mladih, kreativnih, pametnih, studenata Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja. Zadovoljstvo mi je biti njihova profesorica i raditi s njima. Sigurna sam da će biti odlični pedagozi koji će djeci, svojim budućim učenicima omogućiti sretno djetinjstvo i pravilan rast i razvoj. Bravo - napisala je Šebić na Facebooku.

Ples na temu iz Netflixove serije koja je zaludila svijet "La casa de Papel" prikazan je na BHTV-u u ponedjeljak, 17. januara, u okviru emisije INBOX.

NA VRH

Podijeli članak na