OŠTRE REAKCIJE

Bursać o izjavama Turković: Kad imaš mjesečno 10 hiljada za nerad, čini ti se da je BiH bogatija od Monte Karla!

Nije (toliki) problem oholost, bahatost, bezobrazluk i bestidnost ove žene, nego mentalni sklop onih koji glasaju za ovakve moralne Godzile - napisao je Bursać.

Dragan Bursać i Bisera Turković. Arhiv

Piše: D. H.

20.1.2022

Nakon skandaloznih izjava Bisere Turković, ministrice vanjskih poslova BiH, koja je građane naše zemlje nazvala razmaženi i ustvrdila da imaju dobar život, reagirao je Dragan Bursać, jedan od najpopularnijih bh. novinara.

- Pa jeste, kad imaš mjesečno 10 hiljada za nerad i kad mijenjaš nove audije ko stare čarape, kad se ne miješaš u svoj posao i za to dobijaš novce, kad zemlju gledaš ili iz helikoptera ili iza blindiranog stakla, kad si zadnji put u nabavci bila ‘86, mora da ti se čini kako je BiH bogatija od Monte Karla! I na kraju, nije (toliki) problem oholost, bahatost, bezobrazluk i bestidnost ove žene, nego mentalni sklop onih koji glasaju za ovakve moralne Godzile - napisao je Bursać. 

- Pa jeste, kad imaš mjesečno 10 hiljada za nerad i kad mijenjaš nove audije ko stare čarape, kad se ne miješaš u svoj posao i za to dobijaš novce, kad zemlju gledaš ili iz helikoptera ili iza blindiranog stakla, kad si zadnji put u nabavci bila ‘86, mora da ti se čini kako je BiH bogatija od Monte Karla!

I na kraju, nije (toliki) problem oholost, bahatost, bezobrazluk i bestidnost ove žene, nego mentalni sklop onih koji glasaju za ovakve moralne Godzile - napisao je Bursać. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.