MORALNA GODZILA

Bisera Turković građane BiH nazvala razmaženim, a ona u kupovinu ide službenim automobilima, tjelohranitelji joj nose kese

Dobro misli Turkovićka, ako misli na sebe i petofamilijarnu kastu na čijem čelu je fildžan političar Bakir Izetbegović s ambicijama stvaranja fildžanistana

E. T.

Bisera Turković u kupovini s pratnjom

Foto: Avaz


"Moralna Godzila", kako je danas Dragan Bursać cinično nazvao SDA-ovu ministricu vanjskih poslova Biseru Turković, u intervjuu za Hayat televiziju imala je nekoliko novih bisera.

 • Tjelohranitelji nose stvari

  Tjelohranitelji nose stvari

  Foto: Avaz


- Niko ne treba da bude umoran od toga. Niko. Svi mi imamo jako dobar život. Onaj koji ima toplinu u domu, svjetlo, koji ima nešto da pojede, ne može biti umoran. Mislim da smo mi razmaženi - ocijenila je ministrica Turković.

Dobro misli Turkovićka, ako misli na sebe i petofamilijarnu kastu na čijem čelu je fildžan političar Bakir Izetbegović s ambicijama stvaranja fildžanistana.

 • Građani su razmaženi kazala je Turković

  Građani su razmaženi kazala je Turković

  Foto: Avaz


Jer 13. aprila 2021. godine u vrijeme ramazana, Biseru Turković snimio je novinar Emir Zatega kako u kupovinu ide službenim automobilima i kako joj tjelohranitelji nose kese. Šta je to drugo, nego razmaženost? Ali uslijedilo je objašnjenje koje je ražestilo javnost.

 • U kupovinu pod pratnjom

  U kupovinu pod pratnjom

  Foto: Avaz


- Vjerovali ili ne, zamjenici predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH moraju biti pod službenom pratnjom 24 sata, pa i onda kada obavljaju privatne obaveze. Vjerujte da bi i meni bilo draže da sam kupovinu obavila u miru sa porodicom za vikend nego da sam to uradila ovako, u zadnji tren, pred iftar nakon dugog radnog dana. Ali, mora se brinuti i o porodici i domaćinstvu, posebno u ovo vrijeme ramazana - saopćila je tada Turkovićka.

NA VRH

Podijeli članak na