PRENOSIMO

Vasković: Nesposobni Stanivuković je pokazao da je moguće izgubiti izbore i od Đajića

Iako će pomenuti izbori pomoći Crti da članovima Crvene Sekte objasni da nije totalni kreten, što se može smatrati određenim uspiehom, treba biti iskren i reći da je stvarni pobjednik jučerašnjih izbora Igor Radojičić, kaže Vasković

Slobodan Vasković, Vlado Đajić, Draško Stanivuković. Avaz

E. Ć.

21.2.2022

Vlado Crta Đajić je u proteklih godinu dana pokazao da u Banjoj Luci trenutno ne postoji veći cirkusant od njega. Taj nekrunisani kralj tragikomedije je sebe sveo na predmet sprdnje, čak i među stanovnicima Banja Luke vrtićkog uzrasta, napisao je Slobodan Vasković na svom blogu.



Dogodilo se čudo

- Ipak, dogodilo se čudo. Nesposobni Draško Stanivuković je na proteklim izborima za Vijeće mjesnih zajednica dokazao da je moguće izgubiti izbore i doživjeti pravi debakl čak i od Crte, koliko god to nestvarno zvučalo.

Nakon što je Stanivuković porazio Igora Radojičića na lokalnim izborima 2020. godine, ostala je jedna nepoznanica: Da li su na tim izborima građani Banja Luke glasali za Stanivukovića ili protiv Crvene Sekte - pita se Vasković.

On kaže da je jučer dobijen odgovor, te da je jasno kako su 2020. godine birači glasali protiv Radojičića, a ne za Stanivukovića. Ističe da nevjerovatno zvuči podatak da je Stanivuković na jučerašnjim izborima izgubio u gotovo svim gradskim sredinama.

Pročitano Stanivukovićevo poziranje

- Rezultat u gradskim sredinama van svake sumnje dokazuje da je urbaniji dio stanovništva u potpunosti "pročitao" Stanivukovićevo poziranje i nesposobnost. 

Iako će pomenuti izbori pomoći Crti da članovima Crvene Sekte objasni da nije totalni kreten, što se može smatrati određenim uspiehom, treba biti iskren i reći da je stvarni pobjednik jučerašnjih izbora Igor Radojičić - kazao je Vasković.

- Podsjećam da je na izborima za Vijeće mjesnih zajednica u Banjoj Luci 2017. godine Radojičić demolirao opoziciju. On je tada pobijedio u 54 od 57 mjesnih zajednica (Crta je osvojio 43). 

Pored toga, u njegovo vrijeme SNSD je konstantno imao rejting oko 40 %. Radojičić je kriminalac par excellence, ali je dokazao da mu Stanivuković i Crta nisu ni do koljena - napisao je Vasković na svom blogu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.