PORTPAROL SBB-A

Muhić odgovorio Majkić: Ni vi, ni Rusija niti bilo ko drugi ne može preinačiti odluke institucija BiH

Upravo zbog vas i onih na koje se pozivate i čijim zlo/djelima se divite, Bosna i Hercegovina će, ako Bog da, biti članica NATO-a, jer pošutje vrijednosti i načine života zapadne i savremene civilizacije, poručio je Muhić

Seđad Muhić i Dušanka Majkić. Avaz

E. Ć.

25.2.2022

Portparol Saveza za bolju budućnost BiH (SBB BiH) Seđad Muhić, oglasio se na svom zvaničnom Facebook profilu, gdje je odgovorio SNSD-ovoj zastupnici Dušanki Majkić.

Podsjetimo, Majkić je "zaprijetila" kako bi se u Bosni i Hercegovini mogla desiti sudbina Ukrajine, odnosno ukrajinski scenarij.

- Da podsjetimo: Moskva u martu 2021. godine rekla da će reagovati ako Bosna i Hercegovina preduzme koraka ka pridruživanju NATO-u. Nemojte poslije da niste znali - napisala je Majkić.



- Poštovana gospođo,

Nemojte prijetiti građanima BiH! Nemojte prijetiti ni Bosni i Hercegovini, državi čije su institucije donijele zvanične odluke i stavove prema kojima je država BiH opredijeljena za članstvo u NATO Savezu.

Ni vi, ni Rusija, niti bilo ko drugi ne može preinačiti odluke institucija BiH.

Upravo zbog vas i onih na koje se pozivate i čijim zlo/djelima se divite, Bosna i Hercegovina će, ako Bog da, biti članica NATO-a, jer pošutje vrijednosti i načine života zapadne i savremene civilizacije - poručio je Muhić.

Objava Muhića na Facebooku. Screenshot

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.