SAOPĆENJE ZA JAVNOST

Adin Huremović uspješno počeo s radom: Imamo jak tim, SBB-u svaki dan pristupaju ugledni i obrazovani građani

Održan je radni sastanak s članovima Općinskog odbora SBB-a Doboj Istok, na kojem su analizirane dosadašnje stranačke aktivnosti u ovoj općini i planovi za buduće projekte i rad

SBB-u svaki dan pristupaju ugledni i obrazovani građani. Press centar SBB-a

Press centar SBB-a

15.3.2022

Koordinator SBB-a za Tuzlanski kanton Adin Huremović vrl uspješno je počeo s radom na ovoj poziciji, a jučer je posjetio Općinsku organizaciju SBB-a Doboj Istok.

Tom prilikom održan je radni sastanak s članovima Općinskog odbora SBB-a Doboj Istok, na kojem su analizirane dosadašnje stranačke aktivnosti u ovoj općini i planovi za buduće projekte i rad.

Huremović je naglasio da je SBB na području Tuzlanskog kantona vrlo jak i organiziran. Press centar SBB-a

- Radujem se činjenici da sam prisustvujući ovom sastanku ovdje u Doboj Istoku čuo različite diskusije iskusnih i vrlo kompetentnih ljudi. Zaista sam oduševljenjen, jer sam se uvjerio da ova Općinska orgaizacija SBB-a kotira vrlo visoko kada je u pitanju organizacija i angažman svih aktivista i članova. Uzeli smo u obzir brojne prijedloge i sugestije koje ćemo implementirati s nivoa Kantonalne, ali i cijele organizacije SBB-a u budućem periodu – rekao je Huremović.

Vijećnica SBB-a u Općinskom vijeću Doboj Istok Senada Džanić, kazala je, između ostalog, da Savez u ovoj općini ima vrlo dobar tim, koji godinama djeluje kao porodica.

SBB: Svakom prijedlogu, sugestiji ili primjedbi pristupamo s posebnom pažnjom i ozbiljnošću. Press centar SBB-a

Svakom prijedlogu, sugestiji ili primjedbi pristupamo s posebnom pažnjom i ozbiljnošću. Kao pojedinci i stranka, želimo biti na usluzi našim građanima i zato smo tu, da se borimo i radimo za naš grad i naš SBB – rekla je Džanić.

Sastanku je prisustvovao i član glavnog odbora SBB-a Almir Husaković, koji je posebno naglasio da je ovo izborna godina te da predstoji ozbiljan posao kojeg članovi SBB-a u Doboj Istoku uvijek odrade profesionalno.

Zbog sve većeg interesovanja žena i mladih da se još aktivnije uključe u rad općinske organizacije u narednom periodu će aktivnosti po ovom pitanju biti intenzivnije, a podrška Kantonalnog odbora neće izostati.

Sastanku je prisustvovao i član glavnog odbora SBB-a Almir Husaković. Press centar SBB-a

Huremović je naglasio da je SBB na području Tuzlanskog kantona vrlo jak i organiziran, te da će u narednom periodu organizacija samo rasti.

Svaki dan smo na terenu. Već sutra smo u Lukavcu. Raduje me činjenica da veliki broj dokazanih i uglednih građana, kako Tuzle, tako i drugih općina TK, ali i političkih grupacija želi da se priključi SBB-u. To je svakako najbolji dokaz opravdanosti snažne i odlučne borbe protiv nepotizma i klijentelizma – naglasio je Huremović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.