NA PODRUČJU ZAGREBA

Sestra nestalog Mirnesa Salijevića: Brate moj, kada je mama otišla na bolji svijet, obećali smo da ćemo čuvati jedno drugo

Posljednji put je viđen na tramvajskoj stanici u Zagrebu. Na sebi je imao žutu jaknu, žuto-zelenu majicu, patike i sivu kapu

MirneS Salijević nestao u Zagrebu. Facebook

Piše: A. Č.

17.3.2022

Alisa Salijević Čubela, sestra nestalog Zeničanina Mirnesa Salijevića oglasila se na Facebooku.

Njen brat je jučer nestao u poslijepodnevnim satima na području Zagreba.

- Da si živ i zdrav znam da bi se javio svojoj sestri, jer znaš kako se ja brinem. Zaustavio bi bilo kojeg prolaznika i tražio da mi se javiš, da je sve u redu. Da si samo izgubio dokumente, bilo ti vruće, skinuo jaknu, izgubio mobitel.

Brate moj, kada nam je mama otišla na bolji svijet obećali smo da ćemo čuvati jedno drugo i kako ja sada sebi da oprostim što sam te izgubila, što niko ne zna gdje si, jesi li gladan, žedan, da li ti je hladno?? - napisala je na Facebooku.

Status. Printscreen

Posljednji put je viđen na tramvajskoj stanici u Zagrebu. Na sebi je imao žutu jaknu, žuto-zelenu majicu, patike i sivu kapu.

Mirnes Salijević trebao je krenuti za Zenicu iz Zagreba i od tada gube svaki kontakt sa njim.

- U poslijepodnevnim satima mi je javljeno da su pronađene njegove stvari kao i dokumenti, ali da se njemu gubi svaki trag - izjavila je sestra nestalog Zeničanina za portal "Avaza".

Ističe da su o ovom slučaju obaviještene sve policijske stanice, a da su njegove stvari pronađene u tramvaju u Zagrebu dok je mobitel posljednji put lociran u Gospiću.

Ovim putem mole sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom 23-godišnjem Zeničaninu da o tome obavijeste policiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.