U HOTELU "RADON PLAZA"

Održana konstituirajuća sjednica Foruma žena SBB BiH Kantona Sarajevo

Sjednicom je predsjedavala nedavno imenovana povjerenica Foruma žena KO Kantona Sarajevo SBB BiH prof. Indira Pindžo

Sa današnje sjednice. SBB

Pres centar SBB-a

31.3.2022

Konstituirajuća sjednica Foruma žena Saveza za bolju budućnost BiH Kantona Sarajevo održana je 31. marta 2022., u hotelu "Radon Plaza". Sjednicom je predsjedavala nedavno imenovana povjerenica Foruma žena KO Kantona Sarajevo SBB BiH prof. Indira Pindžo, koja je u SBB-u od samog osnivanja stranke, a najveći doprinos je dala upravo angažmanom u radu Foruma žena. Indira radi kao lektorica u porodičnom magazinu "Azra", gdje objavljuje i veoma zapažene autorske tekstove o velikanima i kulturnoj baštini Bosne i Hercegovine.


Sa današnje sjednice. SBB

- Forum žena je od osnivanja Saveza za bolju budućnost najčvršća karika u SBB lancu. Naše aktivnosti su uvijek na visokom nivou s fokusom na ono što je ženskom senzibilitetu urođeno i najbliže, a što se uklapa u rad veoma ozbiljnog i kvalitetnog političkog projekta. Sretna sam što mi je ponovo ukazana čast i prilika da vodim žene SBB-a, jer smo mi, ne samo kolegice iste političke opcije, nego i prijateljice koje su uvijek spremne jedna drugoj da pomognu. Mi smo dokaz da žena ženi jeste drug, a ne vuk, te da je timski rad najbolji recept za uspjeh i tima i pojedinaca – kazala je profesorica Pindžo.

Sjednici Foruma žena SBB BiH Kantona Sarajevo, osim članica, prisustvovali su i generalni sekretar SBB BiH Amer Kapo, te koordinator SBB BiH za Kanton Sarajevo Mirvad Kurić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.