PU BANJA LUKA

U Banjoj Luci udario osobu flašom u glavu, pa mu zabio nož u predjelu grudnog koša, nakon toga uhapšen

Osumnjičeno lice D.M. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu

Ilustracija. AGENCIJE

S. S. / AA

2.4.2022

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, tokom prethodne noći, neposredno nakon zaprimljene prijave, lišili su slobode osobu inicijala D.M. iz Banje Luke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila pokušaj ubistva, piše AA.

- Nadležnoj policijskoj stanici, sinoć, oko 00.10 časova prijavljeno je, da je u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, lice D.M. flašom u predjelu glave zadalo udarac osobi S.Ć. iz Kozarske Dubice, a potom je zadalo ubod nožem u predjelu grudnog koša osobi D.S. iz Banjaluke, usljed čega su navedeni zadobili tjelesne povrede - saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Osobama S.Ć. i D.S. je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci.

- Osumnjičeno lice D.M. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu - navodi se u saopćenju.

Dodaje se da je u toku kriminalistička obrada D.M. nakon čega će ova osoba biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.