SVE ZNAO

Uhapšeni policajac Darko Lalović trebao biti član obezbjeđenja Dritana Abazovića

Sve sam znao, ali ništa ne može da uradi niko, ni Abazović

Avaz.ba

Dritan Abazović: Sve sam znao, ali ništa ne može da uradi niko

Foto: Agencije


Policajac Darko Lalović, koji je uhapšen zbog učestvovanja u organizaciji šverca više od pola tone marihuane u januaru 2021. godine, trebao je da bude član obezbjeđenja vicepremijera Crne Gore Dritana Abazovića, pišu Vijesti.me.

To je Abazović kazao u intervjuu za državnu televiziju Crne Gore. 

- Znao sam dosta stvari i znam dosta stvari. Izvjesni Lalović je trebalo, vjerovatno po zadatku, da bude dio mog ličnog obezbjeđenja. Sve sam znao, ali ništa ne može da uradi niko, ni Abazović, jedina relevantna institucija je specijalni državni tužilac - rekao je Abazović.

Lalović je bio obezbjeđenje bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice. Specijalno državno tužilaštvo (SDT) je protiv sina Vesne Medenice, Miloša formirao predmet i označio ga kao jednog od organizatora kriminalne grupe.

On je, prema nezvaničnim informacijama, Crnu Goru napustio u decembru prošle godine. Navodno, to je učinio dva dana nakon što je uhapšen Lalović.

Prema porukama sa kriptovane aplikacije Sky, koje je objavio portal Libertass press, mlađi Medenica švercuje cigarete i kupuje drogu, obezbjeđuje transport krijumčarenih cigareta iz Bara, osigurava nesmetano kretanje jednog kriminalca, posjeduje i koristi zabranjeno oružje. U istoj prepisci je tvrdio i da o tome sve zna njegova majka od koje očekuje zaštitu.

Više o temi Dritan Abazović

OBAVIJESTIO SKUPŠTINU
Abazović: Crna Gora je spremna da dobije novu vladu
NA VRH

Podijeli članak na