RADOVI NAPREDUJU

Muzur objavio fotografije: Pogledajte kako će izgledati novi sportsko-rekreativni park na Ilidži

Mladi će moći uživati u terenima za kolektivne loptaške sportove (rukomet, košarka, odbojka i mladi fudbal), a kroz tri igrališta s mobilijarom ponudit će mjesto za dobru zabavu i igru najmlađim stanovnicima Ilidže, istakao je Muzur

H. J. I.

13.5.2022

Veliki sportsko-rekreativni centar će biti izgrađen na Ilidži. Facebook

Na tromeđi Butmira, Sokolović Kolonije i Ilidže Centar počeli su radovi na najvećem sportsko-rekreativnom parku na području općine Ilidža.

Načelnik Ilidže Nermin Muzur napisao je na Facebook-u da se radio o velikom sportsko-rekreativnom parku.

- U velikom sportsko-rekreativnom parku, kakav je definitivno nedostajao našoj lokalnoj zajednici, mladi će moći uživati u terenima za kolektivne loptaške sportove (rukomet, košarka, odbojka i mladi fudbal), a kroz tri igrališta s mobilijarom ponudit će mjesto za dobru zabavu i igru najmlađim stanovnicima Ilidže - napisao je Muzur. 

Kako dodaje, uz navedeno, oko cijelog parka bit će uređena staza za trčanje, a bit će tu i dodatni prostor koji će se moći koristiti za treninge na otvorenom.

- Kada smo krenuli u revitalizaciju Stojčevca nisu nas shvatali ozbiljno, možda mnogi i sada slično razmišljaju, ali naša glavna vodilja je da Ilidžu mijenjamo nabolje - zaključio je Muzur. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.