HRVOJE ZEKANOVIĆ

Saborski zastupnik nije htio slušati Milanovića: Ne želim da me inficira svojim govorom

Milanović je nesuvisao i reći ću čak da trabunja, rekao je

Trenutak kada Zekanović napušta salu. SCREENSHOT: NOVA TV

S. S. / Nova TV

17.5.2022

Hrvoje Zekanović, zastupnik u Hrvatskom saboru, napustio je dvoranu u Šibeniku kada je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović počeo svečanu sjednicu Županijske skupštine Šibensko-kninske županije povodom obilježavanja Dana Šibensko-kninske županije.

- Milanović je nesuvisao i reći ću čak da trabunja. Ne želim trošiti svoje vrijeme i ne želim da me inficira svojim govorom. Ja ću njega slušati kad mi se izvini, naime, on je mene i predsjednika vlade optužio da imamo neke dealove i pozvao je DORH da nešto napravi po tom pitanju. I ja pozivam gospođu Hrvoj Šipek neka postupi po njegovoj prijavi i neka krene u postupak pa - ili ćemo Andrej Plenković i ja u zatvor ili će Milanović u ludnicu - rekao je Zekanović za Novu TV.

Postoji i treća mogućnost, tvrdi Zekanović. ''Uvijek mi se može izviniti, a ja ću mu hrišćanski oprostiti'', zaključio je Zekanović. 

Na upit novinara o Zekanovićevom odlasku odgovorio je i sam Milanović.

- Nije tu? Jel' se skinuo gol? Mogao bi se dopasti ženama, preuzeo je ulogu dvorske lude, ne znam zašto na sebe tako privlači pažnju. Pitajte ga što on meni zamjera? Borbu za interese Hrvata u BiH? Pravi se atoničan kao oposum u Virdžiniji. Pitajte tog Zekana i dajte mu torbu šargarepe. Plenković se mora izviniti generalima, napraviti sklek ako može, za ono što je insinuirao. On će te ljude nazivati udbašima? Pa on je udbaš! Nemoj glumiti da ti je Tuđman išta značio u životu. Ovdje ništa nije normalno u ovoj zemlji - komentirao je Milanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.