PREDSJEDNIK SNSD-A

Dodik upitao SDS i PDP: Zar mora i Ambasada Ruske Federacije da kaže da lažete?

Ovo je vrijeme velikih izazova, globalnih sukoba, velikog rata i neizvjesnosti, napisao je Dodik na Twitteru

Dodik: Vaša mržnja je endemska, laž planetarna. Arhiva

H. J. I.

19.5.2022

Član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik upitao je SDS i PDP dokle će "lažima i klevetama brukati RS i zar mora i Ambasada Ruske Federacije da kaže da lažu".

- Vaša mržnja je endemska, laž planetarna. Kada čujem šta kažete i pokušam da razumijem, jedino shvatam da ste patološki lažovi i da patološki mrzite. Tu vam se ne može pomoći. To što vi radite izašlo je odavno iz okvira političke borbe i istine i preraslo u potpunu neistinu i destrukciju. Valjate se u blatu koje smrdi zbog stalnog vašeg tapkanja u vlastitoj nemoći, ali RS ne možete upravljati - napisao je Dodik na Twitteru.


Dodik je poručio da će ovaj manji bh. entitet ostati blistav, "na radost srpskog naroda, koji ih je prozreo i koji ih prezire".

- Sve vam smeta osim mržnje prema SNSD-u i Miloradu Dodiku. Ovo je vrijeme velikih izazova, globalnih sukoba, velikog rata i neizvjesnosti. Ljudi u RS treba da znaju ko laže i mrzi, ko je podanik britanske podmukle politike, vječito loše za Srbe - istakao je Dodik.

On je naglasio da RS treba sigurna ruka da je vodi u nesigurnim vremenima.

- Vi tu ruku nemate, jer mrzite vlastiti srpski narod, zato što vas taj narod neće takve, posvađane međusobno, a pogotovo neće izdajnike britanskog kova. Živi i zdravi bili, kanite se politike, gubite vrijeme. Nije to za djecu, a narod neće izdajnike - poručio je Dodik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.