AVAZ NA LICU MJESTA

Mostar je crven: Spektakl u gradu na Neretvi, Rođeni slave osvajanje Kupa

Svih ovih godina smo se borili kao jedno i zato ispred nas stoji trofej koji nismo osvojili 36 godina, poručio je predsjednik Uprave Kluba Senad Husnić

Piše: M. Smajkić

20.5.2022

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Nezapamćena noć za sve kojima je Velež u srcu - Avaz
+1

Hiljade Mostaraca, kojima je Velež u srcu večeras na trgu Musala slavi osvajanje trofeja Kupa BiH koji su voljeni Rođeni donijeli u Mostar nakon sinoćnje utakmice sa FK Sarajevo odigrane u Zenici.

Slavlje kakvo se odavno ne pamti u Mostaru počelo je ranije, u 20.30 sati.


Navijači Veleža su na ovo čekali 36 godina. M. Smajkić

Masi vjernih navijača prvi se obratio Senad Husnić, predsjednik Uprave Kluba.

- Svih ovih godina smo se borili kao jedno i zato ispred nas stoji trofej koji nismo osvojili 36 godina. Došao je na stogodišnjicu Veleža i došao je u nezavisnoj i samostalnoj državi Bosni i Hercegovini - istaknuo je Husnić.

Džemil Šoše, direktor Kluba je čestitao stručnom štabu i igračima na uspjehu kao i svima koji su imali uspjeh u osvajanju kluba

- Da nam je neko rekao na ulasku u Premijer ligu da ćemo danas slaviti ovo rekli bismo da je to previše. Svim navijačima i svima redom koji pomažete ovu našu lijepu priču se zahvaljujem. Velež slavi stoti rođendan i upravo trofej je najbolji poklon. Ovo je Veležovo ljeto. Mostar u srcu, Velež do groba - poručio je Šoše.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.