OTVORENO

Bećirović: Još neke stranke će se pridružiti podršci mojoj kandidaturi

Protivnik mi može biti i Bakir i bilo ko drugi, nemam ništa protiv, kazao je Bećirović

Denis Bećirović. PRINTSCREEN

A. O.

21.5.2022

Denis Bećirović kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva BiH izjavio je da ako odrade ono što si zacrtali, pobijedit će.

- Protivnik mi može biti i Bakir i bilo ko drugi, nemam ništa protiv! SDA ima svoje organe i neka odlučuju. Mi moramo pokazati našu snagu i odlučnost! Nikada nismo bili spremniji i organizovaniji da spriječimo izbornu krađu! Ovaj put brojanje mora biti transparentno, bez malverzacija - kazao je Bećirović.

Naime, on je dodao da je Čoviću rekao da Komšić nije ništa manje Hrvat od bilo koga iz HDZ-a, ali jeste sigurno pošteniji od njih.


- Snaga BiH bi bila veća i bili bismo kredibilniji ako budemo imali dva člana Predsjeništva koja dolaze iz građanskih stranaka! Dobro je za BiH da izbore izgubi kanditat HDZ-a, SDA i SNSD-a u drugom entitetu! Posljednje četiri godine su nas unazadile! Mandantni period 2022. – 2026. će biti period sigurnosti, stabilnosti, okretanja ekonomiji, otvaranja radnih mjesta i izgradnji stabilnog političkog ambijenta - ističe Bećirović.

Vrijeme je da spašavamo BiH! Ljudi ne odlaze samo zbog ekonomskih razloga, odlaze zbog sigurnosnih problema, neće da slušaju priče o otcjepljenjima! Imamo svi zajedno ogromnu šansu da promijenimo BiH na bolje!

Još neke respektabilne stranke će se pridružiti podršci mojoj kandidaturi za člana Predsjedništva! Te stranke će glasati za mene, a SDA ne treba izaći sa kandidatom, nego podržati Komšića, zaključio je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.