PODIJELJENE REAKCIJE

Adem Tahirović, vlasnik restorana u Tešnju ispred kojeg je postavljena brana od vreća s brašnom: Vreće su nas spasile, spriječili smo ogromnu štetu

Ono što sam ja mislio i planirao zbog, prvo svoje časti i porodice, Tešnja i Tešnjaka, ja ću se svakako obratiti sutra medijima ispred objekta, istakao je

Adem Tahirović objasnio kako su napravili branu od vreća brašna. Avaz

Piše: H. J. I.

10.6.2022

Veliko nevrijeme pogodilo je Tešanj. To je uzrokovalo bujice u centru grada, pa su brojni objekti poplavljeni, automobili zaglavljeni.. Narod je spašavao domove čime i kako je stigao. 

Veliku pažnju na društvenim mrežama izazvala je fotografija brane ispred ugostiteljskog objekta napravljene od vreća brašna. 

To se dogodilo ispred restorana "Haustor" čiji je vlasnim Adem Tahirović, za portal "Avaza" kazao da je najbitnije da su spasili svoj objekat i spriječili štetu od nekoliko hiljada maraka. 



- Hvala vam što ste me pozvali, vi ste jedini to učinili. Ono što sam ja mislio i planirao zbog, prvo svoje časti i porodice, Tešnja i Tešnjaka, ja ću se svakako obratiti sutra medijima ispred objekta. Pozvat ću medije koji žele da čuju odgovor na to šta je bilo. Sada nisam u trenutku da detaljnije komentiram s obzirom da čistimo i radimo. 

Ja sekunde nemam grižnje savjesti, niti mislim da sam nešto uradio loše ili nemoralno na bilo koji način - rekao je Tahirović, vlasnik "Haustora" za portal "Avaza".

Kako smo ranije objavili, u Tešnju je poplavljen veći dio grada i parking kod OŠ "Huso Hodžić". 

Za sada nema informacija kolika je šteta na vozilima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.