DJEČAK SE BORI ZA ŽIVOT

Vozilom kojim je udaren maloljetnik upravljala DF-ova odbornica Dželaludina Nukić

Uhapšena zbog zbog krivičnog djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći povrijeđenom licu u saobraćajnoj nezgodi

Nukić: Uhapšena sinoć. Facebook

N. Ć. / Srpskainfo

11.6.2022

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su od 09.06.2022. godine tragali za licem koje je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Bratuncu teško povrijedilo maloljetnog pješaka, te napustilo mjesta događaja.

11.06.2022. godine oko 01,55 časova, lišili su slobode lice inicijala Dž.N. iz Srebrenice, zbog krivičnog djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći povrijeđenom licu u saobraćajnoj nezgodi“.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji na dokumentovanju navedenih krivičnih djela, te dostavljanje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskih istrazi o ovom slučaju, osoba je odmah poslije predaje priznala o događaju koji se dogodio u Bratuncu. Zbog zakonske procedure, ista osoba nije mogla biti lišena slobode prije navedenog vremenskog roka u pristiglom saopćenju prenosi portal Zvornički.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao N1, vozilom je upravljala DF-ova odbornica Skupštine Općine Srebrenica Dželaludina Nukić.

Povrijeđeni dječak iz Bratunca još uvijek se bori za svoj život na UKC “Gradina” Tuzla. Kako su izvijestili novinari Srpska.info dječaka su u kanalu pronašli mještani dok je bio bez svijesti

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.