JAKA PORUKA

Salko Juklo s Murizom Memićem posjetio spomenik rahmetli Dženanu: Ovo je mjesto istine, ali i najveće laži u povijesti pravosuđa

Ovaj čovjek po imenu Muriz Memić je krenuo sam sa svojom porodicom, a sada ima armiju nas koji smo spremni stati rame uz rame uz Muriza, pa ako treba i život dati, halal bilo, poručio je Juklo

Piše: E. T.

12.6.2022

Salko Juklo i Muriz Memić pored spomenika. Facebook

Salko Juklo, nadaleko poznati Mostarac, danas je s Murizom Memićem posjetio spomenik u aleiji posvećen rahmetlji Dženanu Memiću, ubijenom 2016. godine. 

Tom prilikom Juklo je poručio: 

- Ovo je mjesto istine, ali i najveće laži u povijesti pravosuđa. 

Ovdje se ugasio jedan mladi život, ali i započela revolucija protiv pokvarenog sistema koji nas je uništavao poput zloćudnog tumora. 

Ovaj čovjek po imenu Muriz Memić je krenuo sam sa svojom porodicom, a sada ima armiju nas koji smo spremni stati rame uz rame uz Muriza, pa ako treba i život dati, halal bilo. 

Mislili su da će trajati vječno, ali svako zlo ima svoj kraj pa i ovo njihovo. Dženana vam halaliti nećemo, a vi gospođo sultanijo onu lažnu amneziju prepolovite na dva dijela, pa jednu polu nabijte sebi, a drugu riđobradom.... Selam i pozdrav svim dobrim ljudima - poručio je Salko Juklo.

Status Salke Jukle. Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.