KOD LAŠVE

Vlasnik restorana "Kod Fehre": Koliko god Crnogoraca da dođe u Zenicu na utakmicu, svi bujrum kod mene na pečenje!

Ko nama malo da, ko nas voli, mi njega još više volimo i još više ćemo mu dati

Restoran kod Fehre otvara vrata svim navijačima Crne Gore koji dođu na utakmicu. Avaz

E. Ćosić

13.6.2022

Vlasnik nadaleko poznatog restorana "Kod Fehre" kod Lašve Fahrudin Mešković Fehro odlučio je na najbolji način odgovoriti na gostoprimstvo koje su Crnogorci pokazali bh. navijačima u Podgorici.

Kako je poznati ugostitelj Fehro rekao za portal "Avaza", on je podstaknut akcijom crnogorske javnosti koja je, osim što je lijepo ugostila naše navijače, prikupila novac za novi kombi grupe pristalica "Zmajeva", odlučio objaviti kako će ugostiti svakog navijača Crne Gore koji u septembru dođe u BiH na revanš utakmicu (23. septembra).

- Nema veze koliko ih je, svi mogu doći. Možemo čitavu Crnu Goru nahraniti. Jedva čekam da ih ugostim ovdje, znači svi koji dođu bujrum kod mene na pečenje - rekao je Fehro za portal "Avaza".

Ne zaboravlja dobro učinjeno djelo, štaviše vratit će višestruko više.

Ko nama malo da, ko nas voli, mi njega još više volimo i još više ćemo mu dati - dodao je vlasnik restorana "Kod Fehre".


Fahrudin Mešković Fehro: Svi su dobro došli. Depo

Podsjećamo, uoči utakmice Lige nacija u Podgorici je vladala zaista sjajna atmosfera, o čemu je svjedočio i reporter "Avaza". I sam susret protekao je bez incidenata. Međutim, jedan kombi bh. registracijskih tablica je izgorio i nekoliko navijača reprezentacije BiH "zaglavilo je" u Podgorici, bez svog prijevoza nazad.

Ali onda su Podgoričani pokazali svu širinu svojih srca. Ugostili su naše navijače i pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za novi kombi. Akcija nije trajala ni jedan dan, a novac za novi kombi već je skupljen i bh. navijači će uskoro moći krenuti nazad svojim kućama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.