GENIJALNA IDEJA

Belmin i njegova raja prave performans u Fejićevoj u Mostaru, "da pjevamo i plešemo, narodu je pun kufer svega"

Kroz ovaj događaj želimo da pokažemo koliko je muzika zapravo jako oružje u današnjem vremenu, kako ona zaista povezuje ljude i oplemenjuje svakodnevni život, istakao je Kovačević

Kovačević: Naš osnovni cilj je da razveselimo narod. Avaz

Piše: E. Ćosić

23.6.2022

Belmin Kovačević, student ekonomskog fakulteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, sa grupom prijatelja odlučio je organizovati defile kroz Ulicu Braće Fejić.

- Naš osnovni cilj je da razveselimo narod. Svi znamo koliko je danas narod u nekoj frci, koliko imaju obaveza i koliko su pod stresom, pa smo mi htjeli da kroz pjesmu, ples i veselje razveselimo narod i da makar na trenutak zaborave na te obaveze - kazao je Kovačević za portal "Avaza".


Najava defilea. Avaz

Defile će se organizovati sutra u 12 sati kroz ulicu Braće Fejić.

- Bit će neka grupa, nas desetak gdje ćemo pokušati da animiramo publiku da s nama igra, pleše - istakao je Kovačević i pozvao sve građane da zaborave barem nakratko na svoje brige, da zastanu, poslušaju i zapjevaju s njima.

- Kroz ovaj događaj želimo da pokažemo koliko je muzika zapravo jako oružje u današnjem vremenu, kako ona zaista povezuje ljude i oplemenjuje svakodnevni život - dodao je Kovačević.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.