"VJERA U BOLJU BUDUĆNOST"

Dodik čestitao Kurban-bajram: Želim da praznične dane provedete u dobrom zdravlju, radosti i veselju sa svojim najdražim

Ovaj vjerski praznik iznova nas podsjeća na neprolazne vrijednosti uzajamnog uvažavanja i poštovanja, istakao je član Predsjedništva BiH

Milorad Dodik. Arhiva

H. J. I.

9.7.2022

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je najsrdačnije čestitke vjernicima islamske vjere i poglavaru Islamske zajednice Huseinu ef. Kavazoviću povodom velikog vjerskog praznika Kurban-bajrama sa željom da ga provedu u miru, spokoju i radosti u krugu svojih najbližih.

- Ovaj vjerski praznik iznova nas podsjeća na neprolazne vrijednosti uzajamnog uvažavanja i poštovanja. Neka i ovaj Bajram da svima nade i vjere u bolju budućnost koju možemo graditi samo uz puno razumijevanje i poštovanje svih i svakoga - istakao je Dodik u čestitki povodom Kurban-bajrama.

Dodik je naveo da bajramske poruke treba u svakom čovjeku da probude i ojačaju osjećaje odgovornosti i razumijevanja prema svim ljudima i da sa tim porukama idu kroz život poštujući različitosti.

- Praznik Kurban-bajram je jedna od prazničnih prilika za okupljanje porodice, rodbine, prijatelja i komšija i s toga želim da praznične dane provedete u dobrom zdravlju, radosti i veselju sa svojim najdražim - poručio je Dodik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.