EKSTRAVAGANTNO

Treća žena muftije Zukorlića na namazu u sakou od nekoliko hiljada eura

Poznato je po tome što voli skupocjenu i markiranu odjeću i torbe

Belkisa Crnovršanin i rahmetli muftija Zukorlić. Agencije

A. K.

11.7.2022

Belkisa Crnovršanin, treća žena po šerijatu rahmetli muftije Muamera Zukorlića objavila je novu fotografiju na Instagramu uz koju je čestitala Bajram, ali pažnju je privuklo nešto drugo.

Ovog puta objavila je fotografiju na svom Instagram profilu kojom je čestitala Kurban-bajram, a pažnju je privukla njena odjevna kombinacija.

Poznato je po tome što voli skupocjenu i markiranu odjeću i torbe, što se da vidjeti po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. “Dior”, “Prada”, “Gucci” i “Channel” sijevaju s gotovo svake slike koje pokazuju da ova Novopazarka, koja je službeno samo lokalna novinarka na sebi uvijek ima po nekoliko hiljada dolara, prenose beogradski portali.


Belkisa Crnovršanin. Instagram

I sada posebnu pažnju privlači njena odjevna kombinacija koju je odabrala za ovu priliku.

Ni ovoga puta nije izostavila pokazivanje skupocjenih stvari, a Belkisa je ovog puta objavila sliku iz džamije u sakou koji košta nekoliko hiljada dolara. Riječ je o “balenciagi” i njenoj limitiranoj seriji.


Cijena jedne od "balenciaga" jakni". Screenshot

Nije teško povjerovati da ovaj sako košta kako mediji pišu oko 10.000 eura, s obzirom na to da se "najobičnije jakne" ove modne marke kreću u cijenama od nekoliko hiljada dolara. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.