SASTAO SE S NAČELNIKOM

Gradonačelnik Beograda posjetio Sokolac: "Treba da odamo počast prije svega srpskim žrtvama"

Načelnik Sokoca Milovan Bjelica je novinarima rekao da je sa Šapićem razgovarao o planovima izgradnje solarne elektrane

Sa održanog susreta. AGENCIJE

A. O.

17.7.2022

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić sastao se sa načelnikom Općine Sokolac Milovanom Bjelicom.

Tokom ove posjete Šapić je novinarima kazao da se odlučio da njegova prva zvanična posjeta, od kada je na funkciji gradonačelnika Beograda, bude baš Sokocu, da bi javnost u Srbiji i u regionu podsjetio na važnost Vojničkog spomen-groblja "Mali Zejtinlik".


Počast žrtvama

- Treba da odamo počast, prije svega, srpskim žrtvama, a onda kad odajete svojim žrtvama, to znači da ste spremni da odajete počast svim žrtvama ovih nesretnih ratova - rekao je Šapić.

Gradonačelnik Beograda je sa saradnicima, u pratnji domaćina, posjetio Vojničko spomen-groblje na Sokocu "Mali Zejtinlik" i sastao se sa porodicama poginulih boraca vojske RS, a obišao je i crkvu Svete Petke i manastir Svetog Georgija na Ravnoj Romaniji.


Izrazio uvjerenje

On je izrazio uvjerenje da će, kada je srpska strana u pitanju, biti učinjeno sve da se nikada ne vrate i ne ponove zla koja su zadesila ove prostore i da to očekuje i od pripadnika drugih naroda.

Načelnik Sokoca Milovan Bjelica je novinarima rekao da je sa Šapićem razgovarao o planovima izgradnje solarne elektrane, formiranju poslovne zone i drugim projektima značajnim za ovu opštinu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.