BANJA LUKA

Kod UKC RS se pojavilo klizište, Stanivuković pozvao Đajića: Podnesi ostavku

Urušavanje zidova na podzemnoj garaži UКC, investiciji vrijednoj 35 miliona КM, i klizište koje postaje sve veće, samo su još jedni u nizu velikih promašaja i loših odluka zbog kojih se mora odgovarati, istakao je Stanivuković

Stanivuković pozvao Đajića da podnese ostavku. Avaz

H. J. I.

23.7.2022

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković pozvao je direktora Univerzitetskog kliničkog centra RS Vladu Đajića da podnese ostavku, nakon što se na gradilištu garaže za UKC pojavilo klizište.

- Urušavanje zidova na podzemnoj garaži UКC, investiciji vrijednoj 35 miliona КM, i klizište koje postaje sve veće, iako je Grad i prošle godine upozoravao, samo su još jedni u nizu velikih promašaja i loših odluka zbog kojih se mora odgovarati. Pozivam republičku inspekciju i nadležno ministarstvo da hitno reaguju, a izgubljenog doktora koji je odavno skrenuo sa puta da hitno podnese neopozivu ostavku - poručio je Stanivuković ističući da Đajić, zbog svega što radi i ne radi, mora da podnese neopozivu ostavku na mjestu rukovodioca najveće zdravstvene ustanove u RS.

Klizište kod UKC RS. Facebook

- Čovjek koji je sahranio Кlinički centar. Čovjek koji nosi krst kao vladika, a nije dostojan ni jedne funkcije koju ima. Čovjek koji svaki dan ide po zborovima, kumuje i druguje, samo ne ide tamo gdje treba na svoje radno mjesto. Čovjek koji je bio doktor i direktor, a svojim ponašenjem i radom više nije ni jedno ni drugo - napisao je Stanivuković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.