VIJEĆNIK SBB-A

Haljevac u Buća Potoku, gdje je uništen asfalt: Narod ispašta, a oni mudruju u svojim foteljama

Sinoć smo spašavali živote, danas čujemo da nije do Rumenka (Semira Efendića) nego do Forte i Vlade neradnika, a rupa ogromna zato što je dva centimetra asfalt, rekao je

Sulejman Memo Haljevac: Rupa ogromna zato što dva centimetra asfalt. SCREENSHOT

S. S.

9.8.2022

Sulejman Memo Haljevac, vijećnik SBB-a u Općinskom vijeću Centar, je obišao uništenu cestu u blizini čuvenog podvožnjaka u sarajevskom naselju Buća Potok, općina Novi Grad Sarajevo, koji je sinoć ponovo poplavljen, a zbog čega su sinoć "zaglavila" dva vozila u vodi, a vatrogasci su morali spašavati vozače iz vode.

- Evo jučer poplava, a danas cesta pukla. Sad nek mi objasni samo načelnik da li je do njega, to jest općine ili Direkcija za puteve, odnosno do kantona. Mora da mi to objasni. Evo pogledajte ovo danas, a vidjeli ste šta je jučer bilo - poručio je Haljevac. 

U opisu videosnimka je dodao:

- Sinoć smo spašavali živote, danas čujemo da nije do Rumenka (Semira Efendića) nego do Forte i Vlade neradnika, a rupa ogromna zato što je dva centimetra asfalt. Helem narod ispašta, a oni mudruju u svojim kožnim foteljama. Nemojte prebacivati loptice, zavrnite rukave neradnici - dodao je Haljevac.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.