SAOPĆENJE

Ovo su slogani Saveza za bolju budućnost BiH: "Jaka", "Uspješna" i "Pametna BiH"

Slogani koje je odredio Centralni izborni štab SBB-a za opće izbore 2022. godine simboliziraju politiku Saveza za bolju budućnost BiH, koja se bazira na razvoju, ekonomiji, ekonomskom patriotizmu, zapošljavanju i borbi za društvo jednakih šansi

SBB dokazano je stranka s velikim medijatorskim kapacitetima. SBB

Press centar SBB-a

12.8.2022

"Jaka", "Uspješna" i "Pametna BiH" slogani su pod kojima će Savez za bolju budućnost BiH građanima ponuditi svoj politički program i viziju razvoja Bosne i Hercegovine u naredne četiri godine.

Slogani koje je odredio Centralni izborni štab SBB-a za opće izbore 2022. godine simboliziraju politiku Saveza za bolju budućnost BiH, koja se bazira na razvoju, ekonomiji, ekonomskom patriotizmu, zapošljavanju i borbi za društvo jednakih šansi.

Također, Savez za bolju budućnost BiH dokazano je stranka s velikim medijatorskim kapacitetima, snaga koja predstavlja i vodi politiku razuma, razvoja, razumijevanja i unapređenja međunacionalnih i međuentitetskih odnosa.

"Pametna Bosna i Hercegovina" podrazumijeva državu koja će u vremenu unutrašnjih, regionalnih i globalnih previranja donositi državničke odluke, koje će našu domovinu samo jačati i razvijati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.