ROMANTIKA

Nesvakidašnja priča iz Visokog: Arman i Alma se upoznali u autobusu, pa odlučili da njime idu na vjenčanje

Mi smo to htjeli zbog nas, a izazvalo je baš veliko interesovanje, rekao je

Piše: S. S.

15.8.2022

Arman i Alma Šišić na vjenčanju - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

U Visokom se u subotu desila jedna nestvarna priča. Arman i njegova supruga Alma Šišić su u subotu zajedno sa kumovima autobusom išli na vjenčanje, što je izazvalo veliko interesovanje građana ovog grada. Razlog za ovakav nesvakidašnji postupak je bio to što su se Arman i Alma upoznali baš u autobusu na putu ka Neumu.

O ovom događaju je za portal "Avaza" govorio mladoženja Arman Šišić. 

- Vjenčanje je bilo u subotu u popodnevnim satima. Inače, bavim se prijevozom devet godina, imali smo želju jer smo se upoznali u autobusu. Iznajmili smo autobus, vozio nas je od moje kuće na vjenčanje, onda i na šerijatsko, pa i u hotel gdje smo sjedili. Mi smo to htjeli zbog nas, a izazvalo je baš veliko interesovanje - priča mladoženja za "Avaz".

@avaz.tv VISOKO: Mlada i mladoženja sa autobusom na vjenčanje #for #foru #foryou #foryouoage #fyp #fypシ゚viral #visoko #bosna #bosna_i_hercegovina #viral #trending #ljubav #neum #balkan #hrvatska #srbija #crnagora #mostar #tuzla #zenica #bihac #banjaluka #avaztv #vjencanje ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) - Fearless Motivation Instrumentals

Kaže da je bilo veoma zanimljivo, svi su izašli na ulicu, snimali i slikali.

- Nismo očekivali takvo interesovanje. Ispred nas i iza nas su bili automobili, a autobusu od 60 mjesta smo bili supruga, kum, kuma i ja - dodao je Arman Šišić za "Avaz".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.