LIJEPA GESTA

Prevent obradovao prvačiće, 37 djece dobilo školski pribor i paketiće

Bitno nam je da su djeca naših kolega i kolegica zbrinuta, te još jednom želimo i njima, kao i djeci zaželjeti uzbudljivu, uspješnu i sretnu novu školsku godinu, naveli su

E. Ć.

30.8.2022

Prevent Safety obradovao prvačiće - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Povodom početka nove školske godine, kompanija Prevent Safety danas je obradovale sve prvačiće odnosno djecu zaposlenih osnovnim školskim priborom, sveskama i olovkama za školu, te prigodnim paketićima.

Donacija za 37 mališana iz Bugojna, Travnika, Zenice, Bužima i Goražda osigurana je i ove godine za najmlađe - polaznike i polaznice prvih razreda, kako bi olakšala roditeljima, te kako bi kompanije koje djeluju u sklopu Prevent grupacije pokazale trajnu posvećenost odgoju i obrazovanju djece.

- Ispunjeni smo veseljem i ponosom što naša donacija povodom početka školske godine ide nemalom broju prvačića iz više gradova u kojima imamo svoje proizvodne pogone. Bitno nam je da su djeca naših kolega i kolegica zbrinuta, te još jednom želimo i njima, kao i djeci zaželjeti uzbudljivu, uspješnu i sretnu novu školsku godinu -  kazali su iz kompanija Prevent grupacije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.