MELIĆ ŠAMPION

Zelena noć u Travniku: Vijećnici iz SDA građanima prijete policijom zbog pisanja na Facebooku!

Kritika mještana na "super veliko" autobusno stajalište razljutilo je Melića do te mjere da je pojedincima počeo slati i prijeteće poruke, koje su nam proslijedili

Melić: Prijetio mještanima zbog autobusnog stajališta. Facebook

Piše: A. M.

5.9.2022

U Turbetu je ovih dana živo. No, ne zbog ljudi koji žive u ovom malom herojskom mjestu nedaleko od Travnika, jer skoro 50 posto mladih otišlo je trbuhom za kruhom, nego zbog izborne kampanje zbog koje se angažirala i policija.

Naime, niko nije ni slutio da će kritika građana na postavljeno malo, skromno, mizerno autobusno stajalište, za čije se postavljanje pohvalila travnička SDA, užariti društvene mreže i alarmirati pojedine vijećnike ove stranke u Skupštini SBK da prijete mještanima koji su se drznuli da ismijavaju stajalište metar s metar koje više liči na kontejner nego na stajalište.

U prijetnjama se pokazao, dokazao i isprsio lokalni šerif iz sela kod Vlašića, Sifet Melić, vijećnik ove stranke i strastveni zaljubljenik bračnog para Izetbegović.


Poruke koje je Melić slao mještanima. Printscreen

Melić, koji kako nam pišu mještani Turbeta vedri i oblači u SBK, a rječnik koji koristi na društvenim mrežama dokazuje o kakvom se "intelektualcu" radi.

No, vratimo se na Melića. Kritika mještana na "super veliko" autobusno stajalište razljutilo je Melića do te mjere da je pojedincima počeo slati i prijeteće poruke, koje su nam proslijedili. No, da stvar bude gora, Melić, ljut iznenađen i uvrijeđen zbog pisanja mještana, neke je prijavio policiji, zbog čega su pojedincima pripadnici policije danas pokucali na vrata.

Da je vrag odnio šalu, uvjerili su se pojedini članovi Facebook grupe kojima je zaprijećeno da moraju obrisati sve postove u kojima se negativno piše o Meliću i SDA stranci.


Poruke koje je Melić slao mještanima. Printscreen

U cijelu priču umiješao se i navodno i direktor Srednjobosanskih šuma Vildan Hajić, član SDA koji je uposlenicima lokalne Šumarije, koji su administratori Facebook stranice naredio da obrišu status i blokiraju osobe koje su pisale ružno o Meliću i SDA stranci.

Kako nam pišu Melić je nastavio da ih vrijeđa i prijeti na mrežama, navodeći da mu u vrijeme izborne kampanje, u kojem se bori za svaki glas za stranku koja je od Travnika napravila prćiju ne prija negativni publicitet.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.