SKUP NA ILIDŽI

Sarajevski SDP: Naši rezultati su vidljivi, nastavljamo ulagati u razvoj Kantona Sarajevo

Nositelji listi za kantonalni, federalni i državni nivo vlasti na skupu su istakli da samo konstantni rad može donijeti pozitivne promjene, nakon višedecenijskog čekanja na bilo kakav pomak

H. J. I.

6.9.2022

Sa večerašnjeg skupa na Ilidži - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Sarajevski SDP održao je večeras skup na Ilidži sa jasnom porukom da su građani već prepoznali šta znači raditi u interesu svih ljudi, u svim općinama kantona.

Nositelji listi za kantonalni, federalni i državni nivo vlasti na skupu su istakli da samo konstantni rad može donijeti pozitivne promjene, nakon višedecenijskog čekanja na bilo kakav pomak.



"Pravi ljudi na najodgovornijim funkcijama"

To se najbolje ogleda kroz rad svakog SDP-ovca na bilo kojoj funkciji, jer izborom i imenovanjem tih kadrova, u Sarajevu su pokrenuti najveći projekti, ostvarena najviša ulaganja i pronađena najbolja rješenja za sve građane kako bi se konačno promijenila slika Sarajeva, navode u saopćenju. 

Odlučni na putu do konačnog cilja, iz sarajevskog SDP-a poručuju da će nastaviti graditi i ulagati u svaki dio kantona i da, dok je sarajevskog SDP-a, niko neće dobiti priliku da zaustavlja razvoj Sarajeva.

- Pokazali smo šta znači imati prave ljude na najodgovornijim funkcijama i kako je napredak moguć. Naši rezultati su vidljivi, građani osjećaju sigurnost i imaju povjerenje u nas. Nastavljamo tim putem još hrabrije i odlučnije - zaključili su.



Predstavljeni kandidati i kandidatkinje

Na skupu su predstavljene kandidatkinje i kandidati sarajevskog SDP-a za sve nivoe vlasti, a obratili su se predsjednik sarajevskog SDP-a i kandidat za Skupštinu Kantona Sarajevo Adnan Šteta, nositeljica kantonalne liste, aktuelna gradonačelnica Grada Sarajeva Benjamina Karić, nositeljica federalne liste Jasna Duraković, te nositelji federalne i državne liste Mahir Delić i Saša Magazinović.

Podršku kandidatima pružio je i predsjednik SDP-a Nermin Nikšić, koji je istakao kako je siguran u pobjedu SDP-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.