OŠTRA REAKCIJA

Ćudić poručila Izetbegović: Da niste tragični po BiH, bili biste smiješni

Kada kažete "Kada uđemo u Skupštinu, mi sa najmanje 11 ruku…" sve ste nam rekli kako vidite svoje kandidate, poručila je Ćudić

Oštra reakcija Sabine Ćudić na izjavu Sebije Izetbegović. AGENCIJE

Piše: S. S.

9.9.2022

Nakon najava direktorice KCUS-a i kandidatkinje za Skupštinu Kantona Sarajevo Sebije Izetbegović da će "biti spektakl" ukoliko ona uđe u ovo zakonodavno tijelo te da će svi morati pratiti sjednice, oglasila se predsjednica glavnog odbora Naše stranke Sabina Ćudić.

– Gospođo Izetbegović, ne, niko Vas ne mora i neće morati gledati, uprkos vašim diktatorskim ambicijama. Iako ste sve učinili da to tako bude – skupštine i parlamenti ne trebaju biti, kako najavljujete, "spektakl" već ozbiljna radna mjesta - kazala je te dodala:

- I konačno, kada kažete "Kada uđemo u Skupštinu, mi sa najmanje 11 ruku…" sve ste nam rekli kako vidite svoje kandidate, svoje članove i, što je najvažnije – građane – koje evidentno smatrate pijunima koji su tu prvenstveno da dižu ruke, bez angažmana mozga, za vaše porodične interese. Da niste tragični po BiH, bili biste smiješni, i dosta vas je – napisala je Ćudić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.