KAŽE DA SE ŠALILA

Danijela Đukin iz SNSD-a: Da bi mogli da jedete svih idućih godina, 2. oktobra glasamo za Dodika i Željku Cvijanović

Vidim ja ove moje kolege izlaze jedan po jedan, pričaju, ubiše se oni o zdravstvu, o ovome-onome, a vi malo šuškate jer su tanjiri na stolu, valja jest, kaže Danijela Đukin

Danijela Đukin: Moramo se našaliti. Screenshot

E. T.

11.9.2022

Predizborna kampanja se odavno zahuktala. Prilika je to da se govornice lati, ko nikada, izuzev statusa na Facebooku iz svojih memli zidova, imao nikakav javni nastup. 

Pa onda trema učini svoje, a ponajviše neznanje i bahatost u javnom obraćanju. Stoga, skoro svakodnevno ispliva neki biser, kandidat, neko s liste i za kratko vrijeme postaje hit na internetu, uglavnom ne po dobrom. 

Posljednja koja je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama je Danijela Đukin iz SNSD-a.

Danijela je govorila na skupu ove stranke u Bijeljini. Da ne budemo zlonamjerni, Danijela je na kraju poprilično skandalozne i šokantne rečenica kazala da se šali. No, to ne umanjuje težinu izgovorenih riječi. 

- Vidim ja ove moje kolege izlaze jedan po jedan, pričaju, ubiše se oni o zdravstvu, o ovome-onome, a vi malo šuškate jer su tanjiri na stolu, valja jest. E ovako, vidiš kako od jednom svi su ušutili. Da ja ne bih dužila, da biste vi mogli da večerate, pa da se družimo poslije toga i da bi mogli da jedete svih idućih godina i hranite svoje porodice, molim vas 2. oktobra, nemamo mi problem s vama da glasate, nego je problem da vi drugima razglasite to, glasamo za Milorada Dodika kao predsjednika Republike Srpske i gospođu Željku Cvijanović kao člana Predsjedništva u BiH. Dobro, moramo se i našaliti jer jedino tako sada svi slušate – poručila je Đukin.

Ostatak pogledajte u videu šta je kazala Danijela Đukin. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.