NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Bošnjaci trebaju ignorirati Milanovića

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović ne propušta niti jedan povod da iznese neistine, minimizira ulogu Armije RBiH u ratu

Avaz.ba

15.9.2022

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH čitajte: Bošnjaci trebaju ignorirati Milanovića.

Ne računajući na rijetke trenutke u kojima, manirom dobrog susjeda, podržava i traži kandidatski status za BiH, predsjednik Hrvatske Zoran Milanović ne propušta niti jedan povod da iznese neistine, minimizira ulogu Armije RBiH u ratu, a Hrvatsku vojsku predstavi oslobodiocima Bosne, ali i da ponovnim negiranjem genocida u Srebrenici iznova povrijedi žrtve.

LOŠE VIJESTI Novi udar na džepove građana BiH: Zimske gume skuplje za novih 20 posto. Budući da je u BiH posjedovanje zimske opreme bez obzira na vremenske uvjete obavezno u periodu od 1. novembra tekuće do 1. aprila naredne godine za sva motorna vozila, izuzev svih motocikala, priprema vozila za zimu, očito, debelo će se odraziti na kućni budžet.

Komentar dana napisao je Nermin Demirović: Žrtve iste vojske.

REAKCIJE Milijarda iz budžetskih slamarica da preživimo zimu: Podrška Radončiću da se milijarda maraka hitno vrati građanima.

SAZNAJEMO Policijske agencije u punoj pripravnosti: Hakeri spremaju napad na CIK 2. oktobra?!

Ličnost dana je Edin Džeko: Dijamant u punom sjaju.

TOPČIĆ-POLJE Poruka Denisa Bećirovića sa skupa: Neću biti član Predsjedništva koji izmišlja i montira afere.

UKRAJINA Otkrivena slaba tačka Rusa: Rat bi mogao trajati do 2024.

DA SE NE ZABORAVI U Tuzli premijerno prikazan film „Kapija '95“: Roditelji odlaze s ovog svijeta, a da nisu dočekali zadovoljenje pravde.

SOUKBUNAR Zbog napuknutog rezervoara mještani st rahuju uoči obilnih kiša, nadležni ne reagiraju: Čekaju li da kompletno naselje završ i u Miljacki?

SARAJEVO Osuđena petorica pripadnika MUP-a KS: Saobraćajci priznali da su uzimali novac od vozača.

SREBRENICA Povratnička porodica Zukić iz Grebena se ne predaje: Izgubili cijela stada pa se posvetili poljoprivredi.

ISPOVIJEST Umjetnik Adin Hebib, nakon otvaranja izložbe, za „Avaz“: Ozdravio sam, vratio dugove i ponovo radim punom parom.

LIGA NACIJA Zvjezdan Misimović pred odlučujući duel protiv reprezentacije Crne Gore: Ne treba trošiti energiju na glupe teme.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.