BANJA LUKA

Vlado Đajić dočekao voditeljicu Jovanu Jeremić: Došla na pregled glasnih žica

Dvosmjerna edukacija kadra, odlazak naših ljekara na edukacije širom svijeta i dolazak svjetskih stučnjaka u naš centar pozicionira nas kao lidera u ovoj oblasti, napisao je Đajić

Jovana Jeremić i Vlado Đajić na UKC RS. FACEBOOK

S. S.

15.9.2022

U posjeti Univerzitetskom kliničkom centru RS-a u Banjoj Luci danas je boravila Jovana Jeremić, voditeljica na jutarnjem programu Pink televizije, gdje je izvršila pregled glasnih žica na Klinici za uho, grlo i nos. Nju je dočekao direktor UKC RS-a Vlado Đajić, inače kadar SNSD-a, a priliku je iskoristio i za fotografisanje.

- Univerzitetski klinički centar RS-a svakim danom postaje internacionalni zdravstveni centar. Dvosmjerna edukacija kadra, odlazak naših ljekara na edukacije širom svijeta i dolazak svjetskih stučnjaka u naš centar pozicionira nas kao lidera u ovoj oblasti - napisao je Đajić na društvenim mrežama.

Kako tvrdi, UKC postaje lider u svojoj oblasti u regionu, a tome svjedoče i brojne posjete regionalnih sportskih, muzičkih i TV zvijezda koji dolaze u tu ustanovu na preglede. 

-Jedna od njih je i poznata voditeljka Jovana Jeremić, koja je tokom svog boravka u Banjoj Luci iskoristila priliku i obavila pregled glasnih žica u Klinici za uho, grlo i nos UKC-a. Tom prilikom izrazila je zadovoljstvo opremljenošću UKC-a kao i stručnošću kadra i zahvalila je načelniku Dmitru Travaru, i pružila mi podršku za sve što radimo za pacijente RS-a i regiona - poručio je Đajić.

Facebook status Vlade Đajića. SCREENSHOT

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.