OGLASILA SE NA TWITTERU

Gorica Dodik priznala da je njen otac ponavljao razred: Imao je puno posla na imanju

Milorad Dodik je upisao Fakultet političkih nauka u Beogradu tako što je polagao prijemni i završio ga u roku, napisala je

Gorica Dodik: Nije uspio redovno da ide u školu. AGENCIJE / DEJAN RAKITA / PIXSELL

S. S.

19.9.2022

Nakon optužbi od strane opozicije da je Milorad Dodik ponavljao razred u srednjoj školi te tvrdnje je potvrdila njegova kćerka Gorica.

- Milorad Dodik je odrastao na selu, radio i učio istovremeno, a kako je te godine bilo jako puno posla na imanju on nije uspio redovno da ide u školu i ponavljao je razred. Milorad Dodik je upisao Fakultet političkih nauka u Beogradu tako što je polagao prijemni i završio ga u roku - napisala je Gorica Dodik.

Tvit Gorice Dodik. SCREENSHOT

Brzo nakon toga se oglasila i Jelena Trivić, protukandidatkinja Miloradu Dodiku u borbi za mjesto predsjednika RS-a.

- Brže nego što sam očekivala, dobili smo potvrdu da RS-om već 17 godina vlada ponavljač. Priču o dječaku koji zbog obaveza na selu nije stigao da pohađa nastavu, vjerovatno je smislio Radovan Kovačević, portparol SNSD-a. Radovan zaboravlja da postoje Dodikovi školski drugovi, koji govore da je Dodik bio redovan na nastavi, ali da nije učio. Ostale nebuloze Gorice Dodik neću komentarisati, jer nisu vrijedne trošenja mog vremena - napisala je Jelena Trivić.


Status Jelene Trivić. SCREENSHOT

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.