ŽESTOKA PORUKA

Čampara poručio Dodiku: Ti si Milorade fašista, tvoja budućnost je ćelija zatvora države BiH

Nisi ti taj koji će odrediti mogu li Bošnjaci, ili kako ih ti nazivaš "muslimani", imati zajedničke škole i udžbenike sa bosanskim Srbima, poručio je Čampara

Čampara: Shvataš li da od tvog ludila najmanju korist ima srpsko stanovništvo u BiH?. Avaz

E. Ć.

19.9.2022

Tvoja politika Milorade možda pije vode u Laktašima, ali sigurno nailazi na gađenje svakog pojedinca koji se identifikuje s civiliziranim svijetom, poručio je Aljoša Čampara, kandidat za Skupštinu KS iz Naroda i pravde.

- Ti si Milorade fašista. Od čovjeka koji pravda agresiju na svoju zemlju (jer moram te podsjetiti da je Sarajevo i tvoj glavni grad) ne očekuje se da osudi agresiju Rusije na Ukrajinu. Ti si političko i moralno dno. Ti si trenutno najveći usud srpskog naroda u BiH.

Nije prirodna tvoja težnja ka Srbiji, kako tvrdiš. Tvoja budućnost je ćelija zatvora države Bosne i Hercegovine. Tu ti je mjesto i tu pripadaš. Zbog kriminala, korupcije, sijanja mržnje i razdora i direktnih napada na ustavno-pravni poredak Bosne i Hercegovine.

Nisi ti taj koji će odrediti mogu li Bošnjaci, ili kako ih ti nazivaš "muslimani", imati zajedničke škole i udžbenike sa bosanskim Srbima. Mogu, hoće, moraju i imat će, upamti to.

Shvataš li da si dio prošlosti? Shvataš li da od tvog ludila najmanju korist ima srpsko stanovništvo u BiH? Okreni se oko sebe i pogledaj istini u oči, a tvoja istina je u Vojkovićima - napisao je Čampara na svom Facebook profilu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.