SVI PUTEVI VODE KOD FEHRE

Fehro iz Lašve ispunio obećanje: Stigli prvi navijači Crne Gore, pripremio im "burek sa sirom"

Poznati ugostitelj rekao je da će ugostiti crnogorske navijače u svom restoranu i da će imati besplatnu hranu, te im tako na najbolji način odgovoriti na gostoprimstvo koje su oni iskazali prema bh. navijačima u Podgorici

Piše: E. Ćosić

23.9.2022

Vlasnik nadaleko poznatog restorana "Kod Fehre" kod Lašve Fahrudin Mešković Fehro ispunio je obećanje i ugostio navijače Crne Gore koji su stigli uoči utakmice sa Bosnom i Hercegovinom.

Poznati ugostitelj Fehro rekao je da će ugostiti crnogorske navijače u svom restoranu i da će imati besplatnu hranu, te im tako na najbolji način odgovoriti na gostoprimstvo koje su oni iskazali prema bh. navijačima u Podgorici. 



Burek za navijače iz Crne Gore. Patria

Fehro je sve spremio, organizovao, a prvi gosti iz prijateljske Crne Gore su mu stigli. Kako je za portal "Avaza" rečeno, oko stotinjak gostiju iz Crne Gore je posjetilo restoran, a kasnije se očekuje i dolazak još 500 navijača.

Upitan da li će ići zajedno s Crnogorcima na utakmicu, kazao je da neće.


Ugledni ugostitelj Fehro ugostio crnogorske navijače. Avaz

- Ići ću na utakmicu, ali neću s njima. Rekao sam već za njihovu televiziju volio bih da mi ostvarimo pobjedu, a vas ćemo ugostiti - rekao je ranije Fehro za portal "Avaza".

Navijači Crne Gore su u Podgorici šaljivo skandirali "burek sa sirom", te tako "provocirali" bh. navijače. Sada im je Fehro spremio "burekom sa sirom".


Kod Fehre spreman i roštilj za goste iz Crne Gore. Patria

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.