POSLANIK U NSRS

Vukanović o vožnji skupocjenim automobilom: UDBA i udbaši nikada ne spavaju i ne miruju

Auto sam ostavio kod dobrog majstora, auto-električara Kinja Bulajića i njegovog oca, jer je otišao ventil i me radi klip na motoru, pa se mora raspravljati, pa sam jučer u Foču otišao sa Mirom Vučinić, napisao je

Vukanović: Budno motre svaki korak. DEJAN RAKITA / PIXSEL

S. S.

26.9.2022

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skuštini RS, je na svom profilu komentarisao navode pojedinih medija da na skupove dolazi automobilom vrijednosti oko 60.000 KM.

- UDBA i udbaši nikada ne spavaju i ne miruju, a da budno motre na svaki korak pokazuje i vijest koju objavljuje ATV-ov i režimski Faktor. Nisam želio da javno pišem, da me kažu da se stalno se žalim na česte kvarove o starom Volvu koji se često kvari i o jadu me zabavi u posljednje vrijeme, ali se UDBA i Faktor postarali da objave novu vijest kako imam vozača i kako sam kupio novog „džipa“ od 60 000 maraka - napisao je Vukanović.

Kako navodi, automobil mu je na popravci.

- Auto sam ostavio kod dobrog majstora, auto-električara Kinja Bulajića i njegovog oca, jer je otišao ventil i me radi klip na motoru, pa se mora raspravljati, pa sam jučer u Foču otišao sa Mirom Vučinić, tetkom Đorđa Vučinića. Psi laju karavani prolaze! Bez jednog klipa u motoru, uprkos hakovanom Instagram profilu, razaramo sistem, a režimskim udvoricama bi bilo pametnije da vide koliko su čelnici režima prešli službenim vozilima, avionima i helikopterima - naveo je Vukanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.