OBJAVILI NA TWITTERU

Igor i Gorica Dodik pratili rezultate u majicama na kojima su Putin i Dodik

Milorad Dodik, proglasio je rano jutros izbornu pobjedu u utrci za predsjednika RS, a isto je učinila i njegova portivnica Jelena Trivić

A. O.

3.10.2022

Gorica i Igor. TWITTER

Opći izbori u BiH održani su jučer, a rezultati još uvijek nisu potvrđeni. U RS, sudeći prema ponašanju kandidata i ažuriranim rezutatima CIK-a, još nije jasno ko će biti predsjednik i potpredsjednik RS.

Milorad Dodik, proglasio je rano jutros izbornu pobjedu u utrci za predsjednika RS, a isto je učinila i njegova portivnica Jelena Trivić.


Objava na Twitteru. PRINTSCREEN

Mnogo pažnje na društvenim mrežama izazvala je objava Dodikovog sina i kćerke Igora i Gorice. Oni su izborne rezultate proslavili obučeni u majice na kojima su Milorad Dodik i Vladimir Putin.

Putin, predjsednik zemlje koja vrši brutalnu agresiju na teritorij Ukrajine i čije je djelovanje osudio gotovo cijeli civilizirani svijet jedan je od političkih idola Milorada Dodika. Nekoliko dana prije izbora Dodik je u Rusiji imao i sastanak sa ruskim predsjednikom, jedan je od rijetkih državnika iz Evrope koji je posjetio Putina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.