OGLASILA SE NA FACEBOOKU

Jelena Trivić: Zoran Milanović još jednom potvrdio da je Dodik agent hrvatskih službi

Nejasno je samo jedno, kaže Trivić, da li Dodik govori šta Milanović misli ili Milanović govori šta Dodik misli

Trivić: Milanović se bahato ponaša kao Dodik. Facebook

A. Č.

13.10.2022

Zoran Milanović je još jednom potvrdio da je Dodik definitivno agent hrvatskih službi, napisala je na Facebooku Jelena Trivić, kandidatkinja za predsjednicu Republike Srpske.

Nejasno je samo jedno, kaže Trivić, da li Dodik govori šta Milanović misli ili Milanović govori šta Dodik misli.

Simbioza je očito stvar. Milanović se bahato ponaša kao Dodik. Ponižava sve dokaze o izbornoj krađi narodne volje. Kad smo već kod sela moje bake, to je selo uglavnom naseljeno ratnim siročadima, čije su roditelje Milanovićevi preci klali i bacali u jame. I počeli su sa izjavama sličnim njegovim "Srbi su šaka jada", a onda su počinili genocid.

Milanović spominje izmišljeni "Banjalučki Majdan", a Dodikovi mediji odmah razrađuju scenario. Slučajno ili ne, prosudite sami. Zašto Milanović toliko brani Dodika? Zbog novca? Možda! Zbog glume protiv Srba? Svakako!

Dodiku treba deponija nuklearnog otpada na Trgovskoj gori i protjerati 250.000 Srba sa tog prostora. Dodik bi trebao zaustaviti istragu ratnih zločina u Maestralu. Treba Dodik da popiju rakiju zajedno nakon proslave maestrala. Njemu treba Dodik jer što je više Dodika, sve je manje Republike Srpske - napisala je na Facebooku Trivić. 

Podsjećamo, predsjednik Hrvatske Zoran Milanović danas je izjavio da se pokušava organizovati "banjalučki majdan".

- Sve što sam rekao o Dodiku, mislim to i dalje. On je od svih mogućih opcija za Hrvate najprihvatljiviji - kazao je Milanović. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.