"UNOSE NEMIR"

Crnadak: Pritisci na CIK BiH dolaze iz SNSD-a, posebno od Dodika i Cvijanović

SNSD se očigledno bavio organizovanim izbornim prevarama i krađom glasova, jer se oni jedini protive utvrđivanju istine, izjavio je Crnadak

Crnadak: Kao narodni poslanik pozivam sve političke partije da prestanu podizati temperaturu. avaz

A. O.

19.10.2022

Potpredsjednik PDP-a i narodni poslanik Igor Crnadak izjavio je da današnja izjava Milana Tegeltije, kao i drugi pritisci na CIK BiH koji dolaze iz SNSD-a, a posebno od Milorada Dodika, Željke Cvijanović i njihovih najbližih saradnika, stvaraju napetost i unose nemir u narod RS i samo pokazuju da njima ništa nije sveto, pa čak ni stabilnost RS i bezbjednost njenih građana.

Crnadak kaže da se odluke CIK BiH se moraju poštovati, jer ova institucija provodi izbore i proglašava rezultate i svako ko unaprijed najavljuje sukobe i nemire ako CIK ne bude radio kako oni kažu je neprijatelj svom narodu i predstavlja opasnost za RS.

- SNSD se očigledno bavio organizovanim izbornim prevarama i krađom glasova, jer se oni jedini protive utvrđivanju istine i provjera svih prijavljenih kriminalnih radnji i drugih nepravilnosti – ističe Crnadak.

On kaže da je neodgovorno ponašanje funkcionera SNSD dovelo do toga da je jedan član CIK pod policijskom pratnjom, a svi drugi su pod nezapamćenim udarima, vrijeđanjem i pritiscima hiljada režimskih botova na društvenim mrežama.

- Kao narodni poslanik pozivam sve političke partije da prestanu podizati temperaturu u javnosti i da se svi obavežu da će prihvatiti konačne rezultate izbora i odluke CIK-a, jer svako drugo ponašanje može voditi do ugrožavanja bezbjednosti građana RS – poručio je Crnadak.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.