POTVRĐENO PISANJE "AVAZA"

Kako je Elvis Keljmendi zavalio kuma Stojnića, na redu je šef!

Nakon iskaza narkodilera Elvisa Keljmendija, koji je pristao na saradnju s tužiocima sklopljen je mozaik oko osoba povezanih s narkomafijom ali i njihovim zaštitnicima

Piše: M. Aš.

29.10.2022

Elvis Keljmendi i Denis Stojnić. Facebook

Nakon što je "Avaz" prije 10 dana objavio informaciju koga je ošmekao narkodiler Elvis Keljmendi, Tužilaštvo BiH je počelo s novim hapšenjima vezanima za predmete Sky.

Hapšenje Denisa Stojnića nije nikakva slučajnost. Čekao se samo njegov dolazak u Sarajevo iz inozemstva. Njega je ošmekao njegov kum Elvis Keljmendi i desetine drugih osoba koje će uskoro biti uhapšene.

Nakon iskaza narkodilera Elvisa Keljmendija, koji je pristao na saradnju s tužiocima sklopljen je mozaik oko osoba povezanih s narkomafijom ali i njihovim zaštitnicima.

Keljmendi je, kako smo ranije objavili, odlučio propjevati kako bi se spasio pritvora, ali i teškog sudskog procesa. On je pušten iz Vojkovića da se brani sa slobode, uz mjere zabrane, tačnije zabranu napuštanja mjesta prebivališta (kućni pritvor).


U zamjenu za slobodu, Keljmendi je u tri navrata tužiocima dao imena osoba s kojima je radio, i to ne samo iz krim-miljea nego i iz policije i bh. pravosuđa.

Sada sve vodi ka šefovima. Kako smo prošle sedmice i objavili, istraga oko Skya se tek zahuktala.

Prije tri dana je nakon što je propjevao Fahrudin Gačanović, bivši pripadnik SIPA-e i aktuelni DKPT a uhapšen i advokat Admira Arnautovića Šmrka Zlatko Ibrišimović. Zajedno s njim uhapšen je i pripadnik MUP-a KS Amer Selak.

Ali, svi su imali zaštitu. Ibrišimović je također imao i Sky aplikaciju. Naredna sedmica bit će itekako zanimljiva. Na meti su veće ribe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.