NAJLUĐA NOĆ

Doček Nove godine u hotelu “Hills”: Goste će zabavljati Nikolina Kovač i Halid Bešlić

Već sada vlada veliko interesiranje i mjesta se polako pune

Hotel "Hills": Nezaboravan provod. Avaz

Piše: Avaz.ba

30.10.2022

Građani BiH, ali i drugi gosti Novu godinu moći će dočekati na jednoj od najatraktivnijih lokacija – u hotelu “Hills” na Ilidži, a za dobar štimung i nezaboravnu zabavu do jutarnjih sati zaduženi su pjevači Nikolina Kovač i Halid Bešlić.


Nikolina Kovač i Halid Bešlić. Instagram

Za novogodišnju noć građani će imati mogućnost da uživaju u večeri na bazi bogatog, nacionalnog i internacionalnog švedskog stola uz all-inclusive novogodišnju kartu pića uključenu u cijenu. Direktorica hotela “Hills” Nermina Sefer za „Avaz“ je kazala da ove godine očekuju puno gostiju iz susjednih zemalja.

- Tradicionalno, kao i svake godine, u hotelu “Hills” na Ilidži organiziramo doček Nove godine uz naše najbolje pjevače, a ovaj put to će biti Nikolina Kovač, u pratnji svog benda, kao i popularni pjevač Halid Bešlić. Sam doček Nove godine bazirali smo na tradicionalnoj novogodišnjoj gala večeri, uz muziku i dobro raspoloženje, a naši gosti moći će uživati u wellness i spa tretmanu - kazala je Sefer.

Sefer: Karta za gala večeru. Facebook

Već sada vlada veliko interesiranje i mjesta se polako pune.

- Ove godine ugostit ćemo i puno naših susjeda iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, a tu su i naši gosti iz BiH i dijaspora. Hotelski kapaciteti svake godine pred Novu godinu budu već unaprijed popunjeni, tako da uz noćenje možete odmah rezervirati i kartu za gala večeru. Sve ostale informacije zainteresirani mogu dobiti putem telefona, kao i internet-stranice - dodala je Sefer.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.