MLAĐAN ĐORĐEVIĆ

Lideru pokreta "Oslobođenje" zabranjen ulazak u BiH, on tvrdi da nije ekstremista

Naravno da ja ne predstavljam nikakvu prijetnju jer ja nisam ni kriminalac ni terorista, već čovjek koji javno zastupa svoje stavove i snažno podržava Dayton i njegove tekovine kao i opstanak Republike Srpske, naveo je

Đorđević: Uložit će žalbu. Twitter

A. Č.

30.10.2022

Lider pokreta "Oslobođenje" Mlađan Đorđević saopštio je da mu danas nije dozvoljen ulazak u BiH na graničnom prelazu Skelani, uz obrazloženje da predstavlja prijetnju bezbjednosti BiH, javnom poretku, javnom redu i miru.

- Upravo sam vraćen sa graničnog prelaza Skelani. Nije mi dozvoljen ulazak u BiH zbog prijetnje bezbjednosti, javnom poretku, javnom redu i miru - napisao je Đorđević na "Twitteru". 

On je naveo da je krenuo kod oca Luke u manastir Karno na pomen blaženopočivšem mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju. 

Đorđević je objavio na "Twitteru" rješenje o zabrani ulaska u BiH koje mu je izdala Granična policija BiH.


Đorđević smatra da on ne predstavlja nikakvu prijetnju.

- Naravno da ja ne predstavljam nikakvu prijetnju jer ja nisam ni kriminalac ni terorista, već čovjek koji javno zastupa svoje stavove i snažno podržava Dayton i njegove tekovine kao i opstanak Republike Srpske. Uložit ću žalbu na ovo rješenje i čudno je to da postoje tajni spiskovi za zabranu ulaska, a da do sada na to nije reagovala ni Srbija ni RS - navodi Đorđević.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.