SAJAM VOJNE INDUSTRIJE

Jordanski kralj Abdulah drugi posjetio paviljon kompanija namjenske industrije iz BiH

U paviljonu ga je dočekala delegacija na čelu s ministrom industrije, energije i rudarstva FBiH Nerminom Džindićem, ambasadorom BiH u Jordanu Matom Zekom, te direktorom preduzeća „Igman“ Džahidom Muratbegovićem.

S. S.

1.11.2022

Jordanski kralj Abdulah II danas je posjetio paviljon Bosne i Hercegovine na Sajmu vojne industrije, gdje je iskazao interesovanje za proizvode koje proizvodi vojna industrija Bosne i Hercegovine. Avaz

Jordanski kralj Abdulah II danas je posjetio paviljon Bosne i Hercegovine na Sajmu vojne industrije, gdje je iskazao interesovanje za proizvode koje proizvodi vojna industrija Bosne i Hercegovine.

U paviljonu ga je dočekala delegacija na čelu s ministrom industrije, energije i rudarstva FBiH Nerminom Džindićem (SBB), ambasadorom BiH u Jordanu Matom Zekom, te direktorom preduzeća "Igman" Džahidom Muratbegovićem.

Sajmu vojne industrije u Jordanu iz Bosne i Hercegovine prisustvuju kompanije "Igman", "Pretis", "Binas", BNT i AC "Unity".

Delegacija Bosne i Hercegovine prisustvovala i ceremoniji otvorenja ovog velikog sajma, kao i pokaznoj vježbi jordanskih specijalnih snaga koji su održani na obali Crvenog mora u Aqabi.

Sajmu, inače, prisustvuju delegacije iz 73 zemlje svijeta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.