"KAKAV DJED TAKAV UNUK"

Salko Julko odgovorio unuku ratnog zločinca Fikreta Abdića: Spinovanje je umjetnost, ti se još nisi počeo ni brijati

Sinoć me na TikToku označio unuk presuđenog ratnog zločinca Fikreta Abdića. Da pogledam video koji je on snimio, valjda mu je za to trebao cijeli dan, rekao je Salko

Salko Julko poručio Jelenoviću: Spinovanje je umjetnost. Printscreen

H. J. I.

16.11.2022

Portal "Avaza" jučer objavio skandalozni video sa TikToka u kojem izvjesni Arijan Jelenović, navodno unuk ratnog zločinca Fikreta Abdića, tvrdi da je SDA prepisala vlasništvo nad poslovnim prostorima u Sarajevu, a koji su pripadali Agrokomercu. 

Povodom ovog skandaloznog videa, reagirao je i Salko Juklo, poznati šeret iz Mostara. Izvjesnom Jelenoviću je zasmetalo pisanje "Avaza", kao i Salkin video, te se oglasio ponovo na TikToku. 


- U posljednja 24 sata u svim vodećim medijima u BiH sam glavna tema. I Salko Julko je objavio video. "Avaz" je napisao čak dva članka o meni. Jako mi je drago da se konačno piše i priča o ovoj temi, međutim neke stvari se moraju znati. Ovdje se pokušava jasno nametnuti da u svim videima, pogotovo ovom popularnom videu na Baščaršiji, ja navodim da je imovina Agrokomerca oteta od Fikreta Abdića. To je tačna informacija. Međutim, imovina je oteta od Fikreta Abdića i 7.300 dioničara Agrokomerca - poručuje Jelenović.

I Salko Julko je odlučio da reaguje. 

- Sinoć me na TikToku označio unuk presuđenog ratnog zločinca Fikreta Abdića. Da pogledam video koji je on snimio, valjda mu je za to trebao cijeli dan. Ja to uradim za jednu minutu, jer nemam šta da spinujem, nemam šta da lažem. Znaš šta dječače, spinovanje, to ti je umjetnost. Ti to ne možeš, a koliko vidim ti se još nisi počeo ni brijati - rekao je Salko. 

Pogledajte video. 


@arijan_jelenovic @salkojuklo i @avaz.tv žele započeti medijski rat! Mogu ali trebaju se paziti informacija koje imam!#agrokomerc #bosnaihercegovina🇧🇦 #velikakladuša #fikretabdic #politika ♬ Bella ciao - Voces Libres
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.