"SRAMOTA SVIH NAS"

Davor Dragičević razočaran i ljut: Djecu ubijaju i hodaju na slobodi sedam godina

Molio sam vas, ovo je naš amanet bio, Murizov i moj, grupa Pravde za Davida i Pravde za Dženana, za buduće generacije, poručio je Davor Dragičević

Reporteri "Dnevnog avaza"

24.11.2022

Davor Dragičević, otac tragično nastradalog Davida Dragičevića, također je prisustvovao danas u Sudu BiH izricanju presude u slučaju "Dženan Memić". 

On se razočaran i ljut obratio prisutnima ispred Suda BiH. 

- Ja Davor Dragičević znam samo jedno: Oteli su mi i ubili dijete, entitet, Milorad Dodik i Dragan Lukač. Sve dokaze ima ovo zločinačko Tužilaštvo i Sud. Pod punom odgovornošću i staloženo vam govorim, ja ovakav dan neću dozvoliti. Ako budem dozvolio, ja odoh u grob. Upozoravao sam vas, nagađate se politički, svakako se svi kur****.

Molio sam vas, ovo je naš amanet bio, Murizov i moj, grupa Pravde za Davida i Pravde za Dženana, za buduće generacije. Hoćete da nam djeca budu ku*** i narkomani. Hoćete da nam djecu šalju u zemlju i iz zemlje. Ovo vam je očit dokaz. Ja više nemam šta, sačekat ću da vidim hoće li Tužilaštvo pokrenuti istragu za ubistvo. Odoh u Austriju. Sve je jasno. Ponavljam vam, rekao sam tamo, imate priliku da mi sudite, za moje riječi, ne za moje namjere. Ovo je bruka i sramota svih nas. Djecu ubijaju i hodaju na slobodi sedam godina. Kome je od njih dijete ubijeno? Kome je čvoka opaljena? Zajedno rade, sarađuju - poručio je Dragičević. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.