ODRŽAVAT ĆE SE VIKENDOM

"Advent na Stupu" okupio nekoliko stotina posjetitelja iz Sarajeva i okolnih mjesta

Posjetitelji su imali prigodu uz dobru muziku, za koju je zadužen bio Apokalipso bend, uživati i u probavanju kuhanog vina, čaja, domaćih rakija i kolača te ostalih slastica u adventskim kućicama

Ova manifestacija je humanitarnog karaktera. Fena

H. J. I.

27.11.2022

Blagoslovom adventskog vijenca i paljenjem prve svijeće u subotu navečer u dvorištu župne crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u sarajevskom naselju Stup započeo je "Advent na Stupu".

Manifestacija koju zajednički organiziraju spomenuta župa, Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo "Don Ivan Trobentar" i Nadbiskupijski centar za pastoral mladih "Ivan Pavao II." i ove je godine okupila nekoliko stotina posjetitelja iz Sarajeva, ali i okolnih mjesta koja gravitiraju glavnom gradu BiH, javlja KTA.

Na početku večeri župni vikar na Stupu vlč. Marin Babić blagoslovio je adventski vijenac u prelijepo ukrašenom župnom dvorištu nakon čega je upaljena i prva svijeća.


Posjetitelji su imali prigodu uz dobru muziku, za koju je zadužen bio Apokalipso bend, uživati i u probavanju kuhanog vina, čaja, domaćih rakija i kolača te ostalih slastica u adventskim kućicama.

"Advent na Stupu" održavat će se svake subote kroz vrijeme došašća u vremenu od 18 do 23 sata te nedjeljom nakon misa.

Ova manifestacija je humanitarnog karaktera te će prihod od prodaje različitih proizvoda biti namijenjen najpotrebitijim članovima župe Stup.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.